FC Den Bosch gaat ook bij Telstar onderuit

Telstar-FCDB
FC Den Bosch heeft vrijdagavond in de uitwedstrijd tegen Telstar geen potten kunnen breken. De ploeg van Wiljan Vloet verloor in Velsen-Zuid met 2-0.
Het was de derde nederlaag in vier wedstrijden voor Den Bosch. Alleen vorige week, uit bij FC Oss (1-1), pakte de ploeg een puntje.

Eerste helft
In de eerste helft was Telstar al de bovenliggende partij. De thuisclub schiep een aantal kansen en kwam na een halfuur op voorsprong door een fraaie solo-actie van Liban Abdulahi
die door de Den Bosch-defensie slalomde en daarna de bal langs Kees Heemskerk schoot.
De beste kans voor Den Bosch was daarvoor al voor Niek Vossebelt geweest, maar de aanvoerder schoot alleen voor Boy de Jong op de Telstar-doelman. In de rebound lepelde Stefano Beltrame de bal naast.

Rode kaart
Ook na rust wist Den Bosch amper kansen bijeen te voetballen.
Toen Ben Santermans na een goed uur spelen voor twee domme acties binnen drie minuten twee keer een gele kaart kreeg, belandde de ploeg van Vloet helemaal in een  lastige situatie.

FC Den Bosch wilde wel, maar kon niet. De wederom sterk keepende Kees Heemskerk hield zijn ploeg een paar keer op de been, maar vier minuten op tijd moest ook hij buigen.
Fabian Serrarens bracht de 2-0 op het scorebord.

Bron:Brabants Dagblad

Facebook Twitter

© 2011-2020 Stichting Den Bosch FC Alle rechten voorbehouden