FC Den Bosch huurt Vykintas Slivka van Juventus

Slivka
FC Den Bosch heeft de selectie versterkt met Vykintas Slivka (20). De Litouwse A-international wordt door FC Den Bosch voor de rest van seizoen 2015-2016 gehuurd van de Italiaanse kampioen Juventus,
waar de Bossche club een samenwerking mee heeft.

Vykintas Slivka is geboren op 29 april 1995 in de Litouwse stad Panevėžys. Slivka kan op het middenveld op meerdere posities uit de voeten en is een sterke, talentvolle ‘box-to-box’ speler.

Algemeen directeur Edward van Wonderen bezocht onlangs de Italiaanse samenwerkingspartner in Turijn en is verheugd met de komst van Slivka naar FC Den Bosch:
“We zijn blij dat Vykintas, Juventus en zijn zaakwaarnemer gezamenlijk de voorkeur hebben gegeven aan een overgang naar FC Den Bosch en zijn er van overtuigd dat hij met zijn specifieke kwaliteiten
een goede versterking van de selectie kan zijn.”

De komst van Vykintas Slivka, die zich na de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Estland en San Marino bij de selectie van FC Den Bosch zal voegen, vloeit voort uit de reeds bestaande samenwerking met Juventus.
Vykintas Slivka komt uit de opleiding van de Italiaanse club en werd de afgelopen 2 seizoen verhuurd aan  Modena FC in Italië en ND Gorica in Slovenië (12 wedstrijden 1 goal).

Bron:FC Den Bosch

Facebook Twitter

© 2011-2019 Stichting Den Bosch FC Alle rechten voorbehouden