FC Den Bosch lanceert videokanaal FCDenBosch.tv


FC Den Bosch heeft vandaag haar eigen videokanaal gelanceerd.
Op http://www.fcdenbosch.tv/ worden per heden wekelijks webvideo’s geplaatst met daarin het laatste nieuws over de club.

Het team van FC Den Bosch.tv is al ruim anderhalf jaar actief en voorziet het Bossche publiek met hun uitzendingen van interviews met spelers en medewerkers, reportages en achtergrondinformatie.
De video’s werden tot op heden op het algemene Youtubekanaal geplaatst, maar krijgen per direct een eigen plek op het officiële clubkanaal http://www.fcdenbosch.tv/.
Op dit kanaal wordt in de nabije toekomst ook ruimte gecreëerd voor historische beelden, video’s van supporters en zakelijke video’s.

Directeur Peter Bijvelds: “We zetten met de lancering van FC Den Bosch.tv opnieuw een mooie stap.
Als club willen we ons toegankelijk en transparant opstellen. Sociale media spelen hierbij een belangrijke rol.
De onlangs gelanceerde Facebook pagina en het eigen videokanaal bieden ons een uitstekende mogelijkheid om de relatie met onze supporters en sponsors verder uit te bouwen.
We zijn enorm trots op het team van FC Den Bosch.tv dat uit louter vrijwilligers bestaat.
Ze leveren wekelijks fantastisch werk en deze eigen site is voor hen een mooie bekroning.”

 De uitzendingen van FC Den Bosch.tv worden mede mogelijk gemaakt door een team van enthousiaste vrijwilligers en sponsors Unlimited Vision & Sound en Digibiz. De uitzendingen van FC Den Bosch.tv zijn op donderdagavond ook te bekijken op TV 73 (Ziggo kanaal 44).

Bron: FCDenBosch.nl

Facebook Twitter

© 2011-2020 Stichting Den Bosch FC Alle rechten voorbehouden