Over ons

In juni 2000 werd de alom bekende Fan Club Den Bosch (kortweg ‘FCDB’) opgericht.
De supporters-vereniging van de ‘harde kern’ werd direct een groot succes en groeide snel uit naar een bloeiende fanclub met een groot aantal trouwe leden.
Feit is dat om diverse uiteenlopende redenen de activiteiten van FCDB inmiddels op een laag pitje staan.

Een groep trouwe supporters zijn de afgelopen weken intensief bezig geweest om de oude Fan Club ‘nieuw leven’ in te blazen.
Hetgeen inmiddels met toestemming van het oude bestuur geresulteerd heeft in een doorstart van de oude Fan Club, met een nieuwe naam en nieuw logo. Dit werd Den Bosch FC.

Dankzij het mooie verleden van de Fan Club en de mooie acties (denk aan vuurwerk na de uitwedstrijd tegen de Eagles, Corteo en de meer dan zeer geslaagde ‘Season Kickoff’) werd dit een enorm succes. Na mindere jaren werden ook wij minder actief.

In 2018 zijn de handen opnieuw in een geslagen om het succes wat Den Bosch FC was nieuw leven in te blazen. Dit heeft in een halfjaar tijd geleid tot mooie acties. Denk aan de sfeeracties bij NEC thuis, GAE uit, Oss thuis en het “Bosch kwartiertje” voor de wedstrijd tegen Roda JC. Samen met de sportieve prestaties op het veld wordt Den Bosch FC en FC Den Bosch weer een succes.

© 2011-2020 Stichting Den Bosch FC Alle rechten voorbehouden